Workout dag 1 - LIVE

Workout dag 2

 
 

Coming soon. We starten de challenge allemaal samen met een LIVE workout. Dus noteer alvast in je agenda ... maandag 1 februari ga ik om 17u30 live om de challenge samen te kick-starten 🚀

Kun je er op dat uur niet live bij zijn? No worries, ik stuur jou 's avonds de live opname door en plaats deze ook hieronder zodat je de workout kunt doen wanneer het jou beter uitkomt :)

Workout dag 3

 

Workout dag 4

 

Workout dag 5

 

Workout dag 6

RUSTDAG - opdracht mindset

Ook rust is belangrijk binnen een gezonde levensstijl. Daarom lassen we vandaag even een rustdag in zodat jouw spieren de ruimte krijgen om zichzelf te herstellen. Want het zou jammer zijn mocht je 30 dagen knallen en eindigen met een overbelasting en/of blessure.

Dus vandaag doen we géén workout. Als je per se wilt bewegen, mag je wel gaan wandelen. Maar voor de rest NIET SPORTEN! Echt niet. Gun je lichaam wat tijd om zich aan te passen 🙏

Al laten we deze dag natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Bekijk onderstaande video en voltooi de opdracht 👇

 

Workout dag 7

 

Workout dag 8 - LIVE

We zetten onze tweede week samen in met een live workout. Dus check Instagram rond 17u30 zodat je in real-time van thuis uit kunt meesporten 😍

Kun je er op dat uur niet live bij zijn? No worries, net zoals onze eerste workout, stuur ik jou de opname van deze live-training 's avonds door en plaats deze ook hieronder zodat je de workout kunt doen wanneer het jou beter uitkomt :)

P.S.: deel gerust met mensen die dit interessant kunnen vinden. De eeuwige twijfelaars krijgen vandaag nog een laatste kans om alsnog de challenge aan te gaan, en erin te vliegen 👊 Dus ken jij een collega, vriendin, familielid,... die deze challenge ook leuk zo vinden? Delen maar!

 

Workout dag 9

 

Workout dag 10

 

Workout dag 11

 

Workout dag 12

 

Workout dag 13

 

Workout dag 14

 

Workout dag 15 - LIVE

HALFWEG!

Tijd voor een nieuwe LIVE-workout, you know the drill ondertussen. Doe vanavond om 17u30 live mee op Instagram, dan zetten we week 3 samen in! Of wacht even tot ik de replay geüpload heb zodat je de workout op een ander moment kunt doen.

Psst op Instagram staat de workout normaal ook al beschikbaar vanaf 17u30 dus ga maar even kijken mocht je hem hier nog niet terugvinden ;)

 

Workout dag 16

 

Workout dag 17

 

Workout dag 18

 

Workout dag 19

 

Workout dag 20

 

Workout dag 21

 

Workout dag 22

 

Workout dag 23

 

Workout dag 24

 

Workout dag 25

 

Workout dag 26

 

Workout dag 27

 

Workout dag 28

 

Workout dag 29

 

Workout dag 30

Sitemap

Vragen en/of interesse? Stuur mij een mailtje

Contactgegevens

📞 0476 70 39 57 

Let's get social

Volg Activeate op Instagram en Facebook en vind dagelijks inspiratie rond voeding, workouts & mindset

  • Facebook
  • Instagram