SPORTIEF OF NIET, VOOR DEZE WORKSHOP STAAT IEDEREEN TE SPRINGEN!

Met mijn kangoo jumps en trampolines kom ik tot bij jullie gereden voor een energieke workshop! Trek je boots aan of spring op je trampoline en we vliegen erin 💪

Fit of minder fit? De workout is voor iedereen toegankelijk. Mijn doel is namelijk sporten fun én laagdrempelig te maken. Dankzij de vering in de boots en de trampolines worden de schokken van het springen opgevangen, waardoor jij heerlijk kunt jumpen zonder je spieren en gewrichten te overbelasten. 

Een low-impact workout dus, waarna je niet stijf bent! Maar jezelf wél in het zweet werkt, kcal verbrandt en vooruitgang boekt op vlak van conditie & kracht. 

Voeg daar nog een fantastische playlist aan toe met motiverende beats en voor je het weet is het uur gepasseerd en zit je workout erop! 😍

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Klaar om deze unieke workshop uit te testen? Ik kom met mijn toestellen, muziekinstallatie én enthousiasme tot bij jullie gereden voor een workout op locatie!

Dit kan zowel eenmalig, als in het kader van een lessenreeks. Je kunt ook een eenmalige workshop boeken om kennis te maken, en nadien kiezen om een lessenreeks op te starten met je team / vriendengroep. Alles kan en alles mag ;) 

Zo heb ik bijvoorbeeld een tweewekelijkse afspraak bij de ladies van Ferm Oostwinkel, maar kom ik evengoed eenmalig ​naar de zee gereden voor een vrijgezellen-workshop of jaarlijks tot op locatie gereden om jullie weekendje weg te boosten!

Heb jij dus een vriendengroep, collega's, buren, vereniging, ... die avontuurlijk genoeg zijn om deze unieke workshop te ervaren? Stuur mij een berichtje en ik maak een gratis én vrijblijvende offerte voor jullie op. 


P.S.: stuur in het bericht simpelweg dat je interesse hebt in een workshop op locatie en eventueel al de locatie, het (geschatte) aantal deelnemers ​en of het gaat om een eenmalige workshop of een lessenreeks van x-aantal lessen. Dan help ik jou asap aan de nodige informatie, prijzen, ... 😉

Prijzen

Aangezien de prijs afhankelijk is van het aantal deelnemers, de locatie, de vraag of jullie dit eenmalig wensen te organiseren of een reeks uitwerken, .. is het moeilijk een vast prijs mee te delen. Wat ik echter wel kan doen is een prijsindicatie geven, namelijk dat een trampoline-/kangootraining neerkomt op zo'n 15,00 - 20,00 EUR/persoon all-in (inclusief km-vergoeding, materiaal én verzekering)