Start to rope-skip

Wil jij fitter, strakker en sterker worden? Meer energie? Beter in je vel zitten en gelukkig zijn als je in de spiegel kijkt? 

 

Maar vind je het lastig om op je eentje te sporten en vol te houden? Last van uitstelgedrag? Start je steeds vol goede moed om kort daarna alweer te stoppen wegens gebrek aan goesting, motivatie, energie,...? Ben je het beu om elke keer opnieuw te moeten beginnen?

 

Dan is mijn 10 weken "start to rope-skip" traject perfect voor jou! In dit unieke programma leer ik jou op 10 weken tijd een basis te leggen om jezelf van thuis uit fit te springen. Of je nu een loper bent, al aan sport doet, of al jaren niets meer van sport hebt gedaan? In dit pakket krijg je de ruimte om op eigen tempo op te bouwen. 

Oh, en als je vroeger graag spingtouwde maar het ondertussen verleerd bent? No worries, ook dat leer ik jou aan met de nodige tips, oefeningen en challenges om jou gemotiveerd te houden zodat je snel vooruitgang boekt en volhoudt.

Wat houdt dit pakket in vraag je je af? 

💛 2x/week full-body workout van thuis uit

💛 persoonlijke follow-up en motivatie

💛 10 weken opbouwplan om jou te leren springtouwen, jouw conditie en kracht op te bouwen,...

💛 wekelijkse challenges om jouw gemotiveerd te houden en doelgericht die 10 weken ten volle te benutten

💛 extra: tips rond etiketten lezen, inspiratie voor snelle & gezonde recepten, ...

Het is dus een totaalpakket waarin we opbouwen, zowel op vlak van kracht en conditie als jouw springtouw-skills uiteraard. Zodat je het op het eind van de rit al enkele tricks kunt showen ;) 

Wanneer is dit pakket iets voor jou?

 

💛 als je spieren wilt opbouwen en vet wilt verbranden, maar geen tijd of goesting hebt om meerdere uren per week te sporten, naar de fitness te gaan, telkens een oppas te zoeken voor je kinderen, ... Maar gewoon van thuis uit wilt sporten. Met of zonder kinderen in huis, in de middagpauze, 's ochtends,... volgens je eigen planning en agenda. 

💛 als je een drukke agenda hebt, een eigen zaak, een veeleisende job en een manier zoekt om je hoofd leeg te maken, te ontstressen en belang hecht aan een fitte geest in een fit lichaam om alles wat je doet te kunnen blijven combineren.

💛 als je op zoek bent naar een manier om op een zo kort mogelijke tijd, je metabolisme maximaal te boosten.

💛 als je op zoek bent naar een programma waarbij je van thuis uit kunt sporten maar mét iemand als stok achter de deur om jou te motiveren en een schop onder je gat te geven om niet in oude gewoontes te vervallen en op te geven. Maar vol te houden en resultaat te boeken.

Waarom zou je beginnen springtouwen?

💛 springtouwen is een full-body workout en verbrandt meer kcal per minuut dan lopen! Uit onderzoek blijkt dat 10 minuten springtouwen gelijk aan 30-45 minuten lopen. 

💛 touwtje springen is een super goedkope en laagdrempelige sport. Je kunt het letterlijk overal doen en kunt je springtouw gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Bovendien kost een springtouw slechts 4,00 EUR bij Decathlon. Niet alleen goed voor je lichaam dus maar ook voor je portemonnee ;) 

💛 ropeskipping is minder belastend voor de knieën dan hardlopen

💛 springtouwen zorgt voor een betere coördinatie en balans. Daarnaast verbetert het niet alleen je conditie, maar bouw je er ook spieren mee op zowel in je benen, buik als armen waardoor je over je volledige lichaam strakker en sterker wordt. En meer spiermasse = een beter metabolisme waardoor je steeds meer kcal verbrandt.

💛 Touwtje springen is geschikt voor iedereen, of je nu sportief bent of al jaren niet meer gesport hebt. Je kunt op eigen tempo en op korte tijd opbouwen.

💛 ropeskipping verbetert je zelfbeeld, zelfvertrouwen en mood. De workouts zijn steeds afwisselend en eens je de basis onder de knie hebt doen we de workout op de beats van motiverende muziek. Een workout is kort en krachtig (maximum 15-20 minuutjes) waardoor je humeur een positieve boost krijgt!

💛 springtouwen is een sport die je het hele jaar door kunt doen! Dus zelfs in de donkere en koude wintermaanden, waarin vele lopers hun looproutine laten verwateren omwille van het feit dat het donker is wanneer je 's ochtends opstaat en 's avonds thuiskomt van het werk en je dan minder goesting hebt om nog in je eentje te gaan joggen. Of omwille van de koude, de regen, ... Springtouwen daarentegen kun je ook gewoon binnen doen of op het terras. Dus je hebt letterlijk geen excuses over om het niet te doen 😅🙈

Pricing & start traject

Het traject van 10 weken start je nooit alleen. We vliegen er samen in op maandag 4 januari 2021. Ideaal om die goede voornemens meteen in actie om te zetten en het jaar sterk in te knallen! 😍

MAAR wie zich alvast registreert op de wachtlijst, ontvangt niet alleen 120,00 EUR korting (!) op het traject maar ook gratis tips, workout-inspiratie,.. in de mailbox om jou de komende weken alvast voor te bereiden op een vliegende start! 🚀

Jezelf registreren op de wachtlijst is geheel gratis en vrijblijvend. En de enige manier om die fantastische korting te claimen. Dus ik zou zeggen: niet twijfelen, gewoon doen. Je hebt tenslotte niets te verliezen! Registreren kan nog t.e.m. 06 december middernacht. Op 07/12 gaan de deuren open en start de pre-sale periode.

PRICING:

👉 wie zich registreerde op de wachtlijst, kan vanaf 07/12 het pakket activeren voor slechts 49,95 EUR/maand 🎁

👉 de pre-sale periode loopt van 07/12 t.e.m. 27/12. In deze periode activeer je het pakket voor 59,95 EUR/maand

👉 voor de twijfelaars en last-minute beslissers staat de deur nog op een kier tussen 28/12 - 03/01 om op de valreep nog aan te sluiten en samen het nieuwe jaar in te springen. Je betaalt dan wel de "volle pot" en activeert jouw pakket voor 89,95 EUR/maand 

(*) het pakket wordt in één keer gefactureerd. De pakketprijzen zijn respectievelijk: 149,95 EUR, 179,95 EUR of 269,95 EUR afhankelijk van het moment waarop je jouw deelname activeert.

WACHTLIJST SLUIT BINNEN 

Enkel wie zich inschreef op de wachtlijst ontvangt 120,00 EUR korting op dit pakket t.w.v. 269,95 EUR en betaalt slechts 149,95 EUR (of omgerekend amper 49,95 EUR/maand)

Sitemap

Vragen en/of interesse? Stuur mij een mailtje

Activeate your body

Activeate your brand

Contactgegevens

📞 0476 70 39 57 

Let's get social

Volg Activeate op Instagram en Facebook en vind dagelijks inspiratie rond voeding, workouts & mindset

  • Facebook
  • Instagram

Volg Activeate your brand op Instagram en Facebook en vind dagelijks inspiratie rond ondernemerschap, webdesign, content creatie, ...

  • Facebook
  • Instagram