Hi, you

Herkenbaar?

 • Je hebt al vanalles geprobeerd (youtube-video's, shakes, diverse diëten, fitness-apps, ... ) ​maar niets werkt op lange termijn?

 • Je zoekt vanalles op rond voeding, nieuwe diëten, sportprogramma's, .. maar weet nog steeds niet wat jij nodig hebt om je doel te bereiken? 

 • Je start telkens vol goede moed, maar al snel geraak je gedemotiveerd omdat het resultaat uitblijft of tegenvalt? 

 • Je hebt een drukke agenda en vindt het moeilijk om wekelijks op je voeding te letten én voldoende te sporten naast jouw job / eigen zaak, gezin, ...

 • Je denkt constant na over wat je straks gaat eten, hoeveel kcal iets heeft, ... en ziet bepaalde producten als "slecht" waardoor je deze niet mag eten en je je slecht voelt wanneer je toch toegeeft aan je cravings en een koekje, pizza, ... eet.

 • Je hebt last van eetbuien en emotie-eten en hebt geen idee hoe je dit onder controle kunt leren houden.

 • Doorheen de week lukt het meestal nog wel om vol te houden, maar in het weekend gaan alle remmen los en geraak je de controle kwijt waardoor maandag meestal dé dag is geworden waarop je jezelf elke keer opnieuw voorneemt deze keer wél vol te houden!

Herken je jezelf hierin?

Weet dan dat je niet alleen staat én vooral dat je je hiervoor niet hoeft te schamen. Been there done that!

Enkele jaren geleden was ik ook dag in dag uit kcal aan het tellen, aan het plannen wat ik wel en niet mocht eten en stond ik dagelijks (meerdere keren zelfs) op de weegschaal om te controleren of ik al was afgevallen. 

Wanneer ik echter 500 gr zwaarder bleek te zijn, werd ik boos op mezelf. Voelde ik mezelf dik en lelijk en verplichte ik mezelf om nog minder te eten en nog meer kcal te verbranden. Zo ging dat dag in dag uit, waardoor het heel druk was in mijn hoofd. 

Ik zocht ook dagelijks vanalles op om te weten hoeveel kcal in een appel zitten bijvoorbeeld. Als ik uit eten ging, wou ik op voorhand de menukaart zien zodat ik al kon uitrekenen wat de beste optie was met de minste kcal, ... 

En eerlijk? Da's zo on-geloof-lijk lastig en uitputtend! Want alles draait rond voeding, kcal en mijn gewicht. Waardoor ik ook mentaal heel wat ups en downs kende. Het ene moment voelde ik me goed, het andere moment was niets goed genoeg. Was ik te dik, te lui, ... 

Ondertussen heb ik de balans gevonden tussen een fit lijf, een gezond voedingspatroon waarbij ik zonder schuldgevoel kan genieten van een koekje, mama zijn en mijn huishouden op punt houden, in combinatie met het runnen van mijn eigen zaak.

Ik ben zo blij dat ik ontdekt heb hoe het anders kan. En geleerd heb dat mijn leven niet hoeft te draaien rond afvallen. Dat ik niet gelukkiger wordt door af te vallen. Want op een bepaald punt woog ik nog slechts 47 kg en nog steeds voelde ik me niet goed genoeg, te dik, ... 

Het draait niet om je gewicht of kledingmaat. Het gaat om het vinden van de juiste balans, je goed in je vel voelen, energie hebben om te doen wat je graag doet,... dat is waar je gelukkig van wordt. Niet dat cijfer op de weegschaal. 

Vanuit mijn eigen struggles en ervaring, is Activeate gegroeid en ben ik personal trainingen beginnen organiseren om zoveel mogelijk mensen te helpen in hun zoektocht naar selflove en een gezonde levensstijl! 

Wil jij ook jouw balans vinden? Boek dan een gratis & vrijblijvende kennismaking met me in zodat we elkaar kunnen leren kennen. Want als we er samen invliegen, is het belangrijk dat je gevoel goed zit en dat kun je niet voelen via een webpagina ;) 

Dus niet twijfelen! No match? No hard feelings. Maar wat als het wel klikt? Dan heb je de eerste stap gezet naar een gezonde levensstijl op maat van jouw huidige agenda en routine en sta je er niet meer alleen voor. Als personal trainer help ik jou zowel op vlak van voeding, sport als mindset én ben ik doorheen het volledige traject jouw stok achter de deur of schop onder je kont! 😉

Wil je ... 

 • weten welke workouts en oefeningen écht voor jou werken? 

 

 • iemand die jou een schop onder je gat geeft wanneer je uitvluchten verzint? Een stok achter de deur?

 

 • een manier vinden om te sporten en een gezond eetpatroon aan te leren in combinatie met je drukke agenda, gezin, werk,... ? 

 

 • komaf maken met eetbuien, negatieve zelfkritiek, sterk in je schoenen staan en vrij zijn om te eten wat je wil zonder je daar slecht bij te voelen?

Zo kan ik je helpen ...

 • ik zie sporten binnen het groter geheel van jouw leven

 • samen zoeken we naar manieren om een sportieve routine op te bouwen in jouw huidige levensstijl

 • daarnaast help ik jou bij het creëren van een gezond voedingspatroon en leer ik jou hoe je van jouw eetbuien afgeraakt en kunt genieten van alle voeding zonder restricties

 • ik hecht in dit alles veel belang aan het mentale luik en leer jou alles wat je wilt weten over voeding, koolhydraten, etiketten lezen, het effect van sport voor jouw lichaam, invloed van stress op je gezondheid, hoe je je stress-niveau kunt verlagen, hoe je van je faalangst afgeraakt, uitstelgedrag stoppen, ... 

 PERSONAL TRAININGSPAKKETTEN

Sitemap

Vragen en/of interesse? Stuur mij een mailtje

Contactgegevens

📞 0476 70 39 57 

Let's get social

Volg Activeate op Instagram en Facebook en vind dagelijks inspiratie rond voeding, workouts & mindset

 • Facebook
 • Instagram