Ik ben Lena Steenbeke

Ik heb een passie voor ondernemen, heb een hoofd dat steeds overloopt met ideeën en geloof steevast in authenticiteit en creativiteit.

 

Op het eerste zicht, lijken communicatie en personal training twee werelden apart. Maar zoals ik het zie, vult het elkaar aan. Ik vertrek namelijk niet vanuit mijn producten of diensten, maar vanuit de mensen waar ik mee werk. Mijn klanten, jij. En wat ik zie, is dat een fitte vrouw gelukkiger en sterker in het leven staat.

 

Een fit lichaam, een sterke mindset, en een evenwichtig voedingspatroon zorgen ervoor dat je de nodige energie hebt om je beste zelf te zijn en alles te doen wat je wil doen. Als zelfstandig ondernemer, is mijn gezondheid ongelooflijk belangrijk. Maar ook als mama, vrouw, werknemer, vriendin,...

 

Alles wat je wil bereiken, staat of valt bij een goede gezondheid en een sterke mindset. 

Daarom geloof ik in de mix van communicatie en personal training. Wanneer je vanuit de persoon vertrekt, zie je namelijk dat er zo veel meer is in je leven dan puur het sporten, of je activiteit als zelfstandige, of je werk, of je huishouden, ... 

En dankzij mijn opleidingen (bachelor communicatiemanagement, personal trainer, en mindset- / voedingscoach) en ervaring, kan ik jou zowel op vlak van sport, voeding en mindset als ondernemerschap en communicatie, ondersteunen en helpen bij het bereiken van zowel je fit- als business-goals. 

Ik geloof in empowerment

Ik streef er altijd naar om meerwaarde te creëren, en hou ervan om met jou mee te denken en jou uit te dagen. Ik geloof ook écht in de kracht van elkaar te empoweren. Concurrentie bestaat niet als je je authentieke zelf bent en naar buiten kunt brengen via jouw communicatie. Want niemand is zoals jou, en dat is jouw "superpower".

Benieuwd hoe ik jou kan helpen om jouw fit- en/of business-goals te bereiken? Dan plan ik graag een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking in om jou te leren kennen en jouw ondernemersverhaal en/of doelstellingen op vlak van gezondheid, lichaamsgewicht, .. te horen.

Sitemap

Vragen en/of interesse? Stuur mij een mailtje

Activeate your body

Activeate your brand

Contactgegevens

📞 0476 70 39 57 

Let's get social

Volg Activeate op Instagram en Facebook en vind dagelijks inspiratie rond voeding, workouts & mindset

  • Facebook
  • Instagram

Volg Activeate your brand op Instagram en Facebook en vind dagelijks inspiratie rond ondernemerschap, webdesign, content creatie, ...

  • Facebook
  • Instagram