Wanneer heb jij voor het laatst écht nog eens fun gehad tijdens het sporten?

Op zoek naar een sport die je écht graag doet? Die toegankelijk is voor zowel beginnende sporters als gevorderde sporters? En waarbij je intensief kunt sporten zonder je gewrichten te overbelasten? Ontdek dan mijn kangoo-/trampolinetrainingen 😍

 LOW IMPACT 

Zacht voor je gewrichten. De sprongen worden opgevangen door de trampoline of de kangoo jumps, waardoor je je gewrichten niet overbelast en deze workout ook toegankelijk is voor wie een zwakke rug, knie, enkel, .. heeft.

 HIGH INTENSITY 

Zacht voor je gewrichten, maar genadeloos voor de kcal want die worden met honderden tegelijk verbrandt doorheen de training! ;)

 VOOR JONG & OUD 

Deze workout is voor jong, oud, fit en minder fit toegankelijk. Je krijgt alle ruimte om op eigen tempo je kracht én conditie op te bouwen. Iedereen is welkom!

Inhoud pakket

💛 4 of 10 weken

💛 1-2x/week live groepsles in Oosteeklo. Of 100% van thuis uit

💛 Online workoutplatform zodat je ook van thuis uit kunt sporten, met of zonder kangoo boots of trampoline

Werk je in ploegen? Kun je je niet elke week vrijmaken voor een groepstraining in real life in Oosteeklo? Geen enkel probleem.

I've got you covered 👊  

 

Ik weet hoe druk de planning kan worden. Maar dankzij dit flexibele pakket vind je een perfecte mix tussen online, van thuis uit sporten en wekelijske groepslessen. Zodat je een stok achter de deur hebt, en volhoudt!

CORONA UPDATE - 25/03/2021

Ook tijdens de lockdown springen we ons samen fit. Maar dan elk vanuit ons eigen kot. Hieronder kort een overzicht van hoe dit kangoo- / trampoline workout pakket eruit ziet in corona-tijden.

✅ pakket van 4 of 10 weken 

1x/week een live workout via Zoom (data worden geprikt in samenspraak met de deelnemers zodat iedereen de kans krijgt om live mee te springen)

✅ toegang tot online workoutplatform met diverse home workouts met én zonder kangoo boots / trampoline zodat je gedurende de volledige duurtijd van je traject naar hartenlust, en volgens je eigen agenda kunt sporten. Zowel workouts met gewichtjes (of flesjes water) als kangoo/trampolinetrainingen. Je kunt helemaal zelf kiezen hoe vaak je sport en wélke workouts je doet!

✅ gesloten Facebookgroep om elkaar accountable en gemotiveerd te houden doorheen de 10 weken. We sporten dan wel niet in real-life samen, we're still in this together! Via de wekelijkse live workouts en deze Facebookgroep steunen we elkaar én help ik jou als coach doorheen jouw 10 weken. Heb je vragen, zaken waar je tegen aanloopt, op zoek naar tips rond planning, uitstelgedrag,...? Stel ze mij en ik help jou (en de andere deelnemers) verder met concrete en hands-on tips zodat je volhoudt en vooruitgang boekt!! 👊

✅ indien je zelf geen trampoline of kangoo boots hebt staan thuis, kun je voor 5,00 EUR/week een toestel van mij huren. Heb je wel zelf een trampoline of boots staan? Dan kun je uiteraard je eigen toestel(len) gebruiken en hoef je niets bij te huren. Je kunt je trampoline of boots gratis komen ophalen in Oosteeklo, of ik kan het aan huis leveren én na afloop van het traject terug ophalen voor 12,00 EUR. 

Is dit iets voor jou? 

🎯 Wil jij graag meer sporten, maar vind je niets wat je graag doet of volhoudt

🎯 Wil jij fitter worden, maar lijkt jouw drukke agenda steeds in de weg te staan?

🎯 Wil jij aan je kracht en conditie werken, maar heb je al maanden of jaren niet meer gesport

🎯 Ben je op zoek naar een groepssport, maar is het door je planning moeilijk om elke week aanwezig te zijn?

🎯 Heb jij last van jouw knieën, rug en/of andere gewrichten? Maar wil je toch graag verantwoord sporten op een toffe manier?

Ja? Dan is dit kangoo/trampoline traject perfect voor jou!

Waarom trampoline- / kangoo training?

Het doel met dit pakket is sporten laagdrempelig maken én een stok achter de deur creëren die ervoor zorgt dat je alle nodige tools en tips hebt om te sporten en vol te houden!

 

Want is dat niet ieders grootste uitdaging?

Volhouden, en sterker zijn dan je eigen excuses zoals: geen tijd, te druk, onzekerheden, uitstelgedrag, ....? 

💛 het versterkt je botten en gaat osteoporose tegen

💛 trampoline en kangoo jumpen verlaagt de impact op je gewrichten met 90% in vergelijking met bijvoorbeeld lopen

💛 versterkt je volledige lichaam, bekkenbodem, buik- en rugspieren,... 

💛 verbetert je coördinatie en balans

💛 boost je metabolisme

💛 activeert je lymfesysteem, waardoor afvalstoffen sneller je lichaam verlaten.

Kangoo/trampoline lessenreeks

Kangoo/trampoline lessenreeks

60,00 €Prijs

Sitemap

Vragen en/of interesse? Stuur mij een mailtje

Contactgegevens

📞 0476 70 39 57 

Let's get social

Volg Activeate op Instagram en Facebook en vind dagelijks inspiratie rond voeding, workouts & mindset

  • Facebook
  • Instagram