Kangoo%20-23_edited.jpg

 Spring je fit 

Op zoek naar een sport die je écht graag doet? Die toegankelijk is voor zowel beginnende sporters als gevorderde sporters? En waarbij je intensief kunt sporten zonder je gewrichten te overbelasten? Ontdek dan mijn kangoo-/trampolinetrainingen 😍

Inhoud pakket

💛 10 weken

💛 1x/week kangoo/trampoline training in groep te Oosteeklo

💛 Mobiele app met workout-plan voor thuis zodat je doorheen de rit naast onze wekelijkse training samen, ook thuis kunt sporten

💛 Kun je er eens niet bij zijn voor onze wekelijkse groepsles? Niets verloren! Dan krijg je een paar boots of een trampoline mee naar huis (in bruikleen, zoals je een boek in de bib leent 😉) zodat je alsnog van thuis uit kunt meespringen via mijn online kangoo-/trampoline workoutvideo's.

I've got you covered. Ik weet hoe druk de planning soms kan worden, maar NO EXCUSES! Op deze manier help ik jou, no matter what, het onderste uit de kan te halen gedurende die 10 weken 🚀

De lessenreeks is al gestart, maar schrijf je alvast in op de wachtlijst en blijf als eerste op de hoogte van de nieuwe reeks!

Is dit iets voor jou? 

🎯 Wil jij graag meer sporten, maar vind je niets wat je graag doet of volhoudt

🎯 Wil jij fitter worden, maar lijkt jouw drukke agenda steeds in de weg te staan?

🎯 Wil jij aan je kracht en conditie werken, maar heb je al maanden of jaren niet meer gesport

🎯 Ben je op zoek naar een groepssport, maar is het door je planning moeilijk om elke week aanwezig te zijn?

🎯 Heb jij last van jouw knieën, rug en/of andere gewrichten? Maar wil je toch graag verantwoord sporten op een toffe manier?

Als je op minstens één van bovenstaande vragen "ja" geantwoord hebt, dan is deze lessenreeks perfect voor jou!

Het doel met dit pakket is sporten laagdrempelig maken én een stok achter de deur creëren die ervoor zorgt dat je alle nodige tools en tips hebt om te sporten en vol te houden! Want is dat niet ieders grootste uitdaging? Volhouden, en sterker zijn dan je eigen excuses zoals: geen tijd, te druk, onzekerheden, uitstelgedrag, ....? 

Doorheen die 10 weken vormen we samen een team, dat zoals in een LAT-relatie apart maar toch samen (wekelijkse groepsles in combi met home-workouts) naar onze individuele fit-goals toewerkt en elkaar motiveert om vol te houden! 


De workout gaat steeds door in de openlucht. We zitten al genoeg binnen, toch? Bovendien is het op die manier ook helemaal coronaproof. 

 

Een mondmasker is verplicht voor aanvang van de workout. Eens we allemaal geïnstalleerd zijn, en de training begint, mag het masker uit. Tijdens de pauze, zetten we ons masker terug op. Op die manier beschermen we onszelf en elkaar. En kunnen we met een gerust hart sporten 🙌

Er zijn heel wat voordelen aan een trampoline / kangoo workout. Het is niet alleen fun, dankzij de muziek en de afwisselende moves. Het is ook een van de weinige sporten, die je kunt doen wanneer je last hebt van je knieën, rugklachten hebt, .. Dankzij de veerkracht van de boots en de trampoline, worden de schokken van het springen opgevangen en kun je low-impact toch intensief sporten. 

De training staat qua intensiteit gelijk aan een looptraining, met dat verschil dat je met deze workout je gewrichten niet overbelast en blessures vermijdt. Nadien ben je ook niet stijf! Zélfs niet als je in geen jaren meer gesport hebt. Dat beloof ik jou hier, zwart-op-wit!

Ideaal dus om intensief te sporten, kcal te verbranden en vooruitgang te boeken. Zonder je lichaam te overbelasten!

Ben je blessuregevoelig? Heb je last van zwakke knieën, je rug, ... ? Heb je weinig of geen conditie en/of kracht? Heb je een drukke agenda, weinig tijd, kun je er niet elke week fysiek bij zijn? Geen enkel probleem! 

Deze lessenreeks bestaat uit een mix van real life groepslessen en digitale workouts die je thuis kunt doen volgens je eigen planning! Kun je er eens niet zijn voor onze wekelijkse groepsles? Geen zorgen, dan krijg je een paar boots of een trampoline mee naar huis zodat je die week van thuis uit alsnog kunt springen 💪 Dus geen excuses, en ik volg jou op dus I'm watching you 🧐 Geen excuses!

 

Bovendien krijg je de ruimte om op eigen tempo op te bouwen én is dit een van de weinige sporten die jouw gewrichten en spieren niet overbelasten.

Kostprijs

De lessen worden steeds georganiseerd binnen pakketten van 10 weken. Op die manier heb je een stok achter de deur, zodat je niet na enkele lessen al opgeeft. Je hebt namelijk voor 10 opeenvolgende weken betaald. Kwestie van de typische excuses een stapje voor te zijn! 😉

Elke nieuwe lessenreeks, wordt voorafgegaan van een gratis proefles voor nieuwe leden. Op die manier kun je eerst even ontdekken wat de training inhoudt, vooraleer je er gedurende 10 weken samen invliegt!

Kostprijs: 150,00 EUR (voor 10 weken, inclusief gebruik toestellen en verzekering)

 

Heb je zelf een paar kangoo boots?

Dan krijg je 30% korting en betaal je 105,00 EUR!

Data & uren

Eerstvolgende reeks start: januari 2021

De les vindt steeds plaats op de sportterreinen van Ter Walle in Oosteeklo.

Sitemap

Vragen en/of interesse? Stuur mij een mailtje

Activeate your body

Activeate your brand

Contactgegevens

📞 0476 70 39 57 

Let's get social

Volg Activeate op Instagram en Facebook en vind dagelijks inspiratie rond voeding, workouts & mindset

  • Facebook
  • Instagram

Volg Activeate your brand op Instagram en Facebook en vind dagelijks inspiratie rond ondernemerschap, webdesign, content creatie, ...

  • Facebook
  • Instagram