Op zoek naar een sport die je écht graag doet? Die toegankelijk is voor zowel beginnende sporters als gevorderde sporters? En waarbij je intensief kunt sporten zonder je gewrichten te overbelasten? Ontdek dan mijn kangoo-/trampolinetrainingen 😍
Ontwerp zonder titel (1).png

 LOW IMPACT 

Zacht voor je gewrichten. De sprongen worden opgevangen door de trampoline of de kangoo jumps, waardoor je je gewrichten niet overbelast en deze workout ook toegankelijk is voor wie een zwakke rug, knie, enkel, .. heeft.

Ontwerp zonder titel (2).png

 HIGH INTENSITY 

Zacht voor je gewrichten, maar genadeloos voor de kcal want die worden met honderden tegelijk verbrandt doorheen de training! ;)

Ontwerp zonder titel.png

 VOOR JONG & OUD 

Deze workout is voor jong, oud, fit en minder fit toegankelijk. Je krijgt alle ruimte om op eigen tempo je kracht én conditie op te bouwen. Iedereen is welkom!

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Waarom trampoline- / kangoo training?

💛 het versterkt je botten en gaat osteoporose tegen

💛 Het vermindert cellulite

💛 trampoline en kangoo jumpen verlaagt de impact op je gewrichten met 90% in vergelijking met bijvoorbeeld lopen

💛 versterkt je volledige lichaam, bekkenbodem, buik- en rugspieren,... 

💛 verbetert je coördinatie en balans

💛 boost je metabolisme (aka snellere vetverbranding)

💛 activeert je lymfesysteem, waardoor afvalstoffen sneller je lichaam verlaten.

Prijzen en planning

De lessen gaan wekelijks door op dinsdagavond van 19u30-20u15 in Oosteeklo op het sportterrein van Ter Walle: Stroomstraat 8, 9968 Oosteeklo

Om deel te nemen kun je kiezen om per losse sessie te betalen, of om een beurtenkaart te activeren waarin een korting verrekend zit. Je hebt de keuze uit een 5- of 10-beurtenkaart die telkens 3 maanden (12 weken) geldig is.