Commit to be fit 

 30 day challenge 

Maak komaf met uitstelgedrag, uitvluchten en excuses zoals "maandag vlieg ik er terug in".

COMMIT TO BE FIT en ga 30 dagen lang deze challenge aan, waarin je elke dag een workout of challenge van maximum 10 minuten krijgt toe gemaild.

 

Want de enige manier om eindelijk fitter, sterker, strakker, energieker te worden.... is ACTIE ondernemen. 

Tenzij je ook dit jaar terug je tijd wil verspillen aan het lezen van free downloads, het binge-watchen van workoutvideo's, .. in de hoop dat je je plots klaar en gemotiveerd gaat voelen? Wachtend op een ideaal moment om te starten?

Want eerlijk? Je gaat je doelen niet bereiken door erover te lezen of te kijken naar hoe anderen sporten. Je kunt uren informatie opzoeken en scrollen door social media. Maar een quick fix bestaat helaas niet! 

 

Dus wil je hét ultieme geheim tot een fit, strak en gezond lichaam ontdekken?

 ..... SIMPEL, onderneem imperfecte maar consistente actie 💪

"Perfection is overrated. Consistency is key

 30 dagen, 10 minuten per workout

Het doel van deze challenge? Jou gedurende 30 dagen uitdagen om 10 minuutjes vrij te maken voor jezelf. Want om nieuwe gewoontes aan te leren is consistency key. 

 

Wil je dus fitter worden? Start je steeds vol goede moed, maar geef je al snel terug op omwille van tijdsgebrek, geen motivatie,...? 

Dan is deze challenge exact wat jij nodig hebt als stok achter de deur.

 

Want het heeft geen zin om van de ene op de andere dag plots meerdere uren per week te sporten als je dat niet volhoudt en na enkele dagen of weken alweer moet stoppen, of begint uit te stellen. De intentie is er altijd wel, maar dan komt jouw drukke agenda roet in het eten gooien waardoor je er weer tegenaan loopt dat je niet kunt volhouden wat je gestart bent. 

Hierdoor kom je keer op keer in vicieuze cirkel terecht die zeer slecht is voor jouw zelfvertrouwen, waardoor je gaat geloven dat jij dat gewoon niet kunt volhouden. Dat het niets voor jou is,.. Terwijl je eigenlijk gewoon té veeleisend bent en te snel teveel verwacht van jezelf. 

Wat denk je? Klaar om het eens op een andere manier te proberen? Geef jezelf het voordeel van de twijfel en probeer eens gedurende deze 30 dagen challenge om kleine acties in te plannen, die niet te veel van jouw tijd vragen en die je dagelijks kunt doen om zo een nieuwe routine op te bouwen die je zélfs met een drukke agenda kunt volhouden.

 

Durf jij dit commitment aangaan met jezelf? 

Je staat er trouwens niet alleen voor hé, we're in this together. 30 dagen lang 👊

 

Voor één euro per dag, ontvang je dagelijks een workout in je mailbox én de nodige schoppen onder je gat om vol te houden! 'Cause I'll be watching you doorheen deze challenge. NO EXCUSES😉 

NO EXCUSEs. I'll be watching you!

Start challenge

De eerstvolgende challenge start op 1 april 2021. Klik op onderstaande button, activeer nu jouw deelname en ga samen met mij en de andere deelnemers vanaf 1 april de uitdaging aan 👊

 

🎁 Extra's

Breng je deze challenge tot een goed einde, en doe je elke workout mee? Dan valt er wat te verdienen.

 

Want wie dagelijks een foto, printscreen, filmpje of iets van bewijs online post op Facebook en/of Instagram met de vermelding van @Activeate (zodat ik het zie) ontvangt na 30 dagen een kortingscode voor 50% korting op één van mijn online cursussen / workoutprogramma's / memberships naar keuze OF 10% korting op een personal trainingspakket naar keuze.

 

Niet slecht hé? Voor 30,00 EUR ontvang je 30 dagen lang een korte maar krachtige workout én als je alle workouts voltooid krijg je er een zéér mooie korting voor cadeau zodat je je nieuwe sportieve routine kunt verderzetten met een van mijn online programma's of personal trainingspakketten naar keuze 😍

 

Dit is trouwens geen kansenspel of winactie. Of je de korting ontvangt, heb je HELEMAAL ZELF IN HANDEN! Kwestie van je extra te motiveren 💛