Hi, Boss babe

Welkom bij Activeate!

Herkenbaar?

  • Je heb zo veel ondernemersideeën, en passie. Maar je blijft maar uitstellen omdat je geen duidelijke strategie kunt bedenken en diverse twijfels en angsten ervaart: "ga ik dat wel kunnen", "wat als niemand interesse heeft", "hoe ga ik mijn inkomsten garanderen?", "wat ga ik aanbieden en hoe ga ik dat allemaal doen?" 

  • Je weet wat je wil doen of bent daar al mee bezig, maar weet niet hoe je je moet onderscheiden van de concurrentie zodat klanten voor jou kiezen.

  • Je loopt vast op je prijs-setting. Hoeveel moet je vragen? Hetzelfde als de concurrentie of meer of minder? Gaan mensen dat wel willen betalen? 

  • Je weet niet waar eerst te beginnen. Website, flyers, social media, Facebook ads, ...? Hoe trek je je ideale klant aan? Hoe bouw je je naamsbekendheid op? 

  • Je zoekt je weg door de jungle aan online systemen en programma's. Hoe zet je nu een webshop op? Welk betalingssysteem? Waar moet je op letten bij een goede website? SEO, foutloze teksten die converteren (=verkopen), sales-funnels, e-mailsequences, leadmagnets, ...? Wat is het allemaal en heb jij het nodig? En zo ja, hoe moet je dat allemaal gaan inzetten, vormgeven, ontwerpen, programmeren, communiceren?

Be productive, not busy

Als ondernemer zijn er zoveel zaken waar je aan moeten denken, zo veel: to-do's, verantwoordelijkheden, onzekerheden, uitdagingen, twijfels, concurrentie, mogelijkheden,...

Dat je jezelf al snel verliest in 101 to-do's en 24/7 bezig bent met je zaak, maar het einddoel uit oog verliest.

Want je hoeft niet alles zelf uit te zoeken, uit te vinden, uit te testen en keer op keer aan te passen. 

Met een goede business coach aan je zijde, win je zo veel kostbare tijd. Waardoor je je kunt focussen op je core-business. In plaats van overal brandjes te blussen en geen minuut stil te zitten om op het einde van de dag nog steeds het gevoel te hebben dat je weer geen stap verder bent geraakt. Want het druk hebben, is niet moeilijk. De kunst is net, om productief te zijn in de uren dat je werkt én balans te vinden zodat je jezelf niet voorbij loopt.  

Benieuwd naar hoe ik jou kan ondersteunen, we samen jouw zaak kunnen boosten en jij de balans (terug) kunt vinden? Eén simpele, gratis én vrijblijvende actie  klik hieronder en plan een gratis kennismaking in 👇 

haute-stock-photography-blush-bedroom-co

Webdesign

✔ website / webshop

✔ SEO-proof

✔ gebruiksvriendelijk

✔ zelf aanpasbaar nadien

✔ professionele foto's

✔ sterke copywriting

✔ mobile-friendly

✔ betaalmogelijkheden

✔ blog

✔ online reservatietool

✔ ....

haute-stock-subscription-creative-snapsh

branding

✔ huisstijl

✔ kleurenpallet

✔ lettertype

✔ logo

✔ brandbook

✔ moodboard

haute-stock-photography-mint-desktop-col

strategie

✔ communicatiestrategie

✔ prijssetting

✔ doelgroep bepaling

✔ aanbod

✔ bedrijfssystemen

✔ automatisaties

✔ time-management

✔ sales-strategieën

✔ ....

 Personal training 

Naast Boss Babe, ben jij uiteraard ook nog een vrouw van vlees en bloed.

 

Misschien heb je wel kinderen, een partner, een eigen huishouden, to-do's en verantwoordelijkheden naast je eigen zaak, nog een vast job, hobby's, vrienden, ..

 

Kortom, "een leven" naast zelfstandig ondernemer zijn. Toch? 

Daarom is het belangrijk, dat je de balans bewaart en een manier vindt om niet alleen je zaak en alles en iedereen rond je, maar ook jezelf tijdig op de eerste plaats te zetten. Want jij houdt alles draaiende. En als jouw lichaam stop zegt, waar sta je dan? 

D.m.v. mijn personal trainingstrajecten coach ik ondernemende vrouwen, mama's, goalgetters, .. op hun weg naar hun fitste en gelukkigste zelf. De personal training kun je zowel individueel als samen met je partner, vriendin(nen), collega's, ... volgen en wordt ingepland naargelang jouw agenda en planning. 

Op die manier heb je een stok achter de deur, die jou eraan herinnert dat jijzelf dé belangrijkste persoon bent in je leven en dat een fit lichaam onmisbaar is om de nodige energie te behouden om je business-goals te bereiken en de gezondste en gelukkigste versie van jezelf te zijn.

Klik hier voor meer info