Become an Activeate-affiliate

En verdien een centje bij voor de nieuwe deelnemers die je aanbrengt voor mijn commit to be fit challenge 🥳

Waarom een affiliate-programma?

Geen betere reclame, dan mond-tot-mond reclame van mensen die reeds deelnamen aan mijn challenge. Mensen zoals jij dus 😊

Daarom werkte ik iets nieuws uit om jou te bedanken voor de nieuwe deelnemers die jij aanbrengt. Want zo help jij mij om mijn droom waar te maken, Activeate uit te bouwen en vooral ... mijn doel te bereiken. Namelijk zoveel mogelijk vrouwen, mama's, ondernemende boss babes,... helpen om hun fitste en gelukkigste zelf te zijn. 

Want iedereen verdient het om te stralen, te bruisen van energie en zich goed in z'n vel te voelen. Toch? En laat dat nu net zijn waar ik met Activeate naartoe streef. 

D.m.v. mijn diverse online en/of persoonlijke trajecten en programma's wil ik sport en beweging laagdrempelig maken en toegankelijk voor iedereen. Of je nu reeds sportief, helemaal niet sportief of iets daartussenin bent.

 

Het draait bij Activeate trouwens niet uitsluitend om sporten. En al helemaal niet om het "perfecte" lichaam. Ik verwacht niet dat je je volledige leven omgooit en plots vollenbak gaat sporten, diëten, ... In tegendeel. Het draait rond balans en het vinden van een manier om sport, beweging, gezonde voeding en een sterke mindset onderdeel te laten uitmaken van je huidige levensstijl zonder extreme aanpassingen. Maar stap voor stap. 

Sporten is in mijn ogen een middel tot een doel, en dat doel is niet afvallen. Maar je goed in je vel voelen, en de energie hebben om alles uit je leven te halen! En uiteraard ben ik niet tegen afvallen, dat zal ongetwijfeld gaandeweg deel uitmaken van je vooruitgang, maar laat dat cijfer op de weegschaal niet hét punt van vooruitgang zijn waar je op blindstaart 💛

Wat houdt het in?

Een affiliate, is iemand die als ambassadeur fungeert voor een merk waar je achter staat. En daar zelf ook iets moois aan verdient. Klinkt goed, right? 

Als Activeate affiliate ben je dus het uithangbord van Activeate en zet je mee je schouders onder het empoweren van vrouwen en het creëren van een samenleving waarin we allemaal de ruimte krijgen om onszelf te zijn en van ons lichaam te houden in alle vormen en maten waarin een menselijk lichaam bestaat. Want neen, een vrouwenlichaam heeft niet maar één default-setting die als mooi wordt aanzien, zoals dieetcultuur en media ons willen wijsmaken. Een vrouwenlichaam heeft verschillende maten, vormen, afmetingen,... en we zijn allemaal perfectly imperfect op onze eigen unieke manier! 

Als affiliate deel je de Activeate content die je zelf interessant vindt of waar je jezelf in kunt vinden en zet je jouw netwerk, volgers, vrienden, collega's, familie,... aan om ook deel uit te maken van deze community 🙏

What's in it for you?

Ik laat jou met plezier een centje meepikken op de deelnemers die jij aanbrengt met jouw enthousiasme!

Voorlopig start ik dit affiliate-programma met de nadruk op één van mijn cursussen, namelijk mijn 30-day commit to be fit challenge. Zie het als een pilot om te testen hoe dit verloopt en om eventuele feedback van jou te verwerken om zo het programma af te stemmen op jou en de andere affiliates :) 

Op termijn is het mijn doel om jou ook voor mijn andere programma's te laten meeverdienen op de mensen die jij aanbrengt en warm maakt!

Concreet kun je je account gratis en zonder addertjes onder het gras aanmaken via onderstaande button. Vervolgens zul je op je persoonlijke affiliate-portaal terechtkomen waar je een persoonlijke link naar mijn website zult vinden "referentie link". 

Deze link kun je delen met je volgers, familie, vrienden,.. het systeem registreert automatisch wie via jouw link op mijn site terechtkomt en z'n deelname aan mijn challenge activeert. Waarna jij per activatie 3% op de verkoop krijgt. Wanneer er dus 10 mensen via jouw link activeren, ontvang je 10,00 EUR van mij. Dit krijg je uitbetaalt op het rekeningnummer dat je opgaf. 

Op die manier kun je het geld dat je met deze kleine bijverdienste verdient, besteden aan wat jij wil en hang je niet vast aan punten die je moet opsparen op jouw digitale klantenkaart en waarmee je dan verplicht bent iets te kopen in mijn shop 😉

Het doel van dit affiliate-programma is namelijk jou bedanken voor jouw steun en een spaarprogramma dekt die lading niet naar mijn gevoel en neigt meer naar een sales-zet waarmee ik jou verder "verplicht" om iets te kopen in mijn shop want anders verlopen je punten en heb je voor niets gespaard.. 🙄😉

En uiteraard staat het jou dan nog steeds vrij om dat geld te investeren in een van mijn online trajecten en/of personal trainingstrajecten, maar die keuze ligt helemaal bij jou. Je kunt er ook een massage mee boeken of een tof jurkje mee kopen, om maar iets te noemen 😍

Vragen? 

Heb je vragen? Stel ze mij gerust. Je weet me ondertussen te vinden hé. Vul onderstaand contactformulier in, stuur mij een mailtje via info.activeate@gmail.com of stuur mij een PB op Facebook of Instagram. Ik help je graag :) 

Sitemap

Vragen en/of interesse? Stuur mij een mailtje

Contactgegevens

📞 0476 70 39 57 

Let's get social

Volg Activeate op Instagram en Facebook en vind dagelijks inspiratie rond voeding, workouts & mindset

  • Facebook
  • Instagram